Επίσκεψη συνέδρων του 7ου διεθνούς Συνεδρίου Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού στην Αίγινα

Επίσκεψη – ξενάγηση των συνέδρων του 7ου διεθνούς Συνεδρίου Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2018    ( International Conference On Strategic Innovative Marketing And Tourism 2018) πραγματοποιήθηκε  την 22α Οκτωβρίου 2018  στην Αίγινα .   Ο σκοπός   της επίσκεψης ήταν  η γνωριμία-προβολή–προώθηση της Αίγινας, του πολιτισμού και των τοπικών προϊόντων του νησιού, με παράλληλο στόχο μελλοντικές συνέργειες με πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Επικεφαλής της ομάδας των Συνέδρων ήταν η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αττικής   κα Ανδρονίκη Κάβουρα .
Οι Αιγινήτισσες κυρίες  Κυριακή Αλυφαντή  και Κωνσταντίνα Χατζίνα  συμμετείχαν επίσης στις εργασίες του Συνεδρίου και συνόδευσαν τούς Συνέδρους στην Αίγινα .  Από τον Δήμο Αίγινας συμμετείχαν στην ξενάγηση -επίσκεψη των  Συνέδρων στην Ι.Μονή Αγίου Νεκταρίου , στην Παλαιοχώρα ( Μεσαιωνική εποχή της Αίγινας ) oi Υπάλληλοι του Δήμου Αίγινας κ.κ. Καλοκέντης  Γιώργος και Αθερινός Λευτέρης  και στον Ναό της Αφαίας  όπου  την ξενάγηση ανέλαβε  η Αρχαιολόγος της Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων κα  Μιχαλοπούλου

Μετά το πέρας των επισκέψεων συνεχίστηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου στο Παλαιό Δημαρχείο της Αίγινας με θέματα που αφορούν την Αίγινα   και ειδικότερα σε ότι αφορά την προώθηση και προβολή του νησιού με μεθόδους σύγχρονου εμπορικού marketing .  Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης;   συναντήθηκε με τούς συνέδρους  και είχε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων . Επίσης παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Μούρτζης  Δημ. Σύμβουλος ,Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού  , Γιώργος Σκαλτσιώτης  , Δ. Σύμβουλος Πρόεδρος Επαγγελματικής Ένωσης και  Γιάννης Ζορμπάς  Δημ Σύμβουλος .  Τα μέλη της Επαγγελματικής Ένωσης είχαν ετοιμάζει μια ποικιλία από αιγινήτικα προιόντα  με ιδιαίτερες γεύσεις και παρέθεσαν γεύμα στους Συνέδρους .  Στην οργάνωση συμμετείχε  η Κοιν. Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας ( ΚΕΔΑ ),

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  (  αντιγράφουμε από τη σελίδα της  Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, – http://www.elam.gr/show_news/131  )

international Conference On Strategic Innovative Marketing And Tourism 2018

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει το 7ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2018 σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια από την περιοχή του Αμβούργου, της Ολλανδίας, της Αμερικής και του Καναδά.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στο Ξενοδοχείο Amarilia, στις 17-20 Οκτωβρίου 2018 με την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι βασισμένες στο συνδυασμό του μάρκετινγκ, της ψηφιακής επικοινωνίας και καινοτόμους τρόπους προσέγγισης στο πεδίο του τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες τόσο ως προσκεκλημένοι ομιλητές όσο και ως σύνεδροι για να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες. Το συνέδριο έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, ομιλίες από εξαίρετα παραδείγματα στο χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών, τα πρακτικά του δημοσιεύονται σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους (Springer, Elsevier), ενώ για το 2017 τα πρακτικά Springer έλαβαν περισσότερες από 73000 downloads και κατατάχθηκαν στο 25% της Springer.
 
Το advisory board, η επιστημονική επιτροπή και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στα κορυφαία στο είδος τους.
 

Share Button